A felület maga egyszerű elrendezésű és könnyen használható. Az összes rendelkezésre álló stratégia a teljesítési statisztikáival együtt egy pillanat alatt elérhető. Bármely statisztikára kattintva megjelenik a teljesítési grafikon, mely számos időtartamot, részletes mutatókat és teljes kereskedési történetet is tartalmaz. Ily módon a potenciális befektetők az összes szükséges információ birtokában képesek felelős beruházásokat eszközölni.

A munkamegosztás ilyen formája biztosítja a platform zavartalan működését és garantálja, hogy minden fél hozzá tud járulni valamivel, és gyarapodni is tud valamivel. A Vezetők a stratégiát, a Befektetők a tőkét, az FxPro az infrastruktúrát és a források likviditását biztosítja.

How it Works

Alapvető kockázatkezelés

 

FxPro SuperTrader sikere azon stratégiák minőségétől függ, amelyeket a befektetőink számára elérhetővé teszünk. Annak érdekében, hogy a felület csupán a leges legjobb algoritmusokból épüljön fel, egy rendkívül alapos átvilágítást alkalmazunk. Mind a házon belüli, mind pedig a harmadik félbeli stratégiák -elő, és -utó tesztelésen mennek keresztül, valamint Monte Carlo szimulációknak vannak alávetve, biztosítva ezáltal a reakciót egy sor lehetséges eshetőségre. Emellett folyamatosan megfigyeljük a jóváhagyott stratégiákat, biztosítva ezáltal, hogy a teljesítmény egy bizonyos küszöbérték felett alakul, és minden befektetőt arra kötelez, hogy minden egyes stratégia lemásolása saját felelősségre történjen. Ezért állítjuk, hogy a mi stratégiánknak aszimmetrikusan nagyobb a valószínűsége arra, hogy a profit csökkenni fog, a kockázati ellenőrzések ugyanis szigorúan csökkentik az ígéretes következményeket.

A visszatesztelési (backtest) jelentések elérhetőek online, az FxPro Supertrader platformon.

árrésünket

 

Míg a hitelkeretünk addicionális pénzösszegeket bocsát a befektetők rendelkezésére és ezzel még több hozam lehetőségét kínálja, olyan sajátos kockázatokkal is jár, amiről önnek teljes mértékben tisztában kell lennie az elfogadásuk előtt. A Super Trading stratégiákba történő befektetés során felmerült mindennemű veszteséget egyedül az ön kockázati tőkéjének kell viselnie, éa nem az FxPro által önnek nyújtott hitelkeretnek. Következésképpen a hitelkeret felhasználása azt engedi meg önnek, hogy pénzösszegeket allokáljon a stratégiáihoz még akkor is, ha a saját tőkerésze csökken. Ezzel megnyílik a lehetőség arra. hogy margin felszólítást kapjon, ha a saját tőkerésze elégtelen egy lehívás esetén előforduló veszteség fedezésére. Ilyen esetekben az ön portfoliójában lévő stratégiák automatikusan lezárásra kerülnek, és minden nyított pozíció felszámolásra kerül. Az FxPro ügyfeleinek negatív egyenleg elleni védelmet nyújt, ami azt jelenti, hogy az ön számláján nem keletkezhet nagyobb veszteség az ön által az FxPronál befektetett összegnél.

HITELKERETET AJÁNLUNK

A kockázatkezelési protokollunk megvédi tőkéjét a stratégia lehívástól. Ezt megerősítették azok a tesztek , melyek két évig a múltbeli teljesítményeket vizsgálták. Ezen eredmények megtekinthetőek, megvizsgálhatóak a felületen.
Ajánlatos több stratégiába befektetni, mivel így jobban csökken a kockázat, mintha csak egy stratégiától függene a teljesítmény. Egy megfelelően diverzifikált portfólió kevésbé érzékeny a piaci volatilitásra és ennek következtében a portfolió visszaesésekre. ellenállóbb a portfólió visszaeséssel szemben.
Az FxPro kamatmentes hitelkeretet kínál, hogy megfelelően tőkésített számlával egy sor stratégiába fektethessen be.
ÖN ENNYIT TÖLT FEL 2000$
MI ENNYIT VEZETÜNK ÁT 8000$
ENNYIVEL FEKTET BE 10,000$*
*A Felhasználási feltételek érvényesek

Ide kattintvamegismerheti, hogyan nyújtunk hitelt a befektetők számára.

Üdvözöljük az FxPro élő Chaten Miben segíthetek Önnek?