Mint SuperTrader befektető, Önnek akkor kell a hónap végén sikerdíjat fizetnie a harmadik félnek , ha ezek nyereségeses hónapok, amely az új high-water mark ügyfél teljesítményre alapszik. Néhány stratégia szolgáltató egy 5% díjat számolnak fel, míg mások többet .

Az FxPro házon belüli stratégiák alkalmazása esetében Önnek semmilyen díjat nem kell fizetni.

Az FxPro díjtalanul biztosítja ügyfelei számára a Credit line használatát, a kapott összegekért nem számít fel kamatot. Az ügyfelek ugyanolyan feltételekkel, kérdés nélkül vehetik fel a jövedelmüket, mint ahogy azt a saját tőkéjük esetében megtehetik.

A teljesítménytől függő díjakon kívül az FxPro SuperTrader befektetőit kizárólag a pénzfeltöltéssel és a kifizetéssel kapcsolatos díjak terhelik.

Példa

Az XYZ ügyfél, az alábbi teljesítmény diagrammal rendelkezik a SuperTrader portfolióján, a kereskedés kezdete óta, 2014 Szeptember , mikőzben követve egy harmadik fél stratégia szolgáltatót, aki egy sikerdíjat számol fel. A portfolió high-water marks teljesítménye a lentebb található diagramon feliratokkal vannak címkézve ( Szep-ben., Okt., Nov., Ápr., Szep. & Feb.) . Az XYZ ügyfél sikerdíjat fog fizetni az alábbi hónapokban :

Szeptemberben az ügyfél a harmadik fél stratégia szolgáltatójának egy sikerdíjat fog fizetni, mely az 1.08%-os teljesítményre alapszik.

Októberben az ügyfél a harmadik fél stratégia szolgáltatójának egy sikerdíjat fog fizetni, mely az 1.92%-os (3.01% - 1.08%) teljesítményre alapszik.

Novemberben az ügyfél a harmadik fél stratégia szolgáltatójának egy sikerdíjat fog fizetni, mely a 3.16%-os (6.17% - 3.01%) teljesítményre alapszik.

Áprilisben az ügyfél a harmadik fél stratégia szolgáltatójának egy sikerdíjat fog fizetni, mely a 4.11%-os (10.28% - 6.17%) teljesítményre alapszik.

Augusztusban az ügyfél a harmadik fél stratégia szolgáltatójának egy sikerdíjat fog fizetni, mely a 6.05%- os (16.33% - 10.28%) teljesítményre alapszik.

Performance-for-XYZ-Clients

Nem számolunk fel semmilyen díjat az elektronikus banki átutalások után, zonban tájékoztatjuk, hogy a tranzakciót a bankja megterhelheti. A bankkártyás/hitelkártyás tranzakciókat a kártya kibocsátójától függő díjak terhelhetik; az FxPro emellett 1,6% -os díjat számít fel a bankkártyás/hitelkártyás tranzakciókért. A PayPal-en keresztüli tranzakciókra a PayPal díjszabása vonatkozik, ezekért a díjat a PayPal megbízásából az FxPro vonja le. A díjak részleteit itt találja. A Neteller, Skrill (Moneybookers), mPay/Netbanx és WebMoney jelenleg nem számít fel díjat a be - és kifizetésekért, ezekért a szolgáltatásokért az FxPro sem számít fel díjat. A MonetaRU és a CashU feltöltéseket és kifizetéseket 4%-os illetve 4,5%-os díjak terhelik.

Üdvözöljük az FxPro élő Chaten Miben segíthetek Önnek?