SuperTrader befektetőként Önnek 5% teljesítmény alapú jutalékot kell fizetnie a jövedelmet generáló stratégia tulajdonosának. Ez kizárólag a külső fejlesztők stratégiáira vonatkozik; nem kell jutalékot fizetnie a belső, házon belül fejlesztetett stratégiák használata esetén.

A teljesítménytől függő díj akkor kerül levonásra, amint abbahagyja egy stratégia használatát, és az eltelt időben a stratégia generált jövedelmet az Ön számára.

Az FxPro díjtalanul biztosítja ügyfelei számára a Credit line használatát, a kapott összegekért nem számít fel kamatot. Az ügyfelek ugyanolyan feltételekkel, kérdés nélkül vehetik fel a jövedelmüket, mint ahogy azt a saját tőkéjük esetében megtehetik.

A teljesítménytől függő díjakon kívül az FxPro SuperTrader befektetőit kizárólag a pénzfeltöltéssel és a kifizetéssel kapcsolatos díjak terhelik.

példa

Ha Ön 10 000 $-t fektet egy külső stratégiába, és az 2 000 $ profitot termel azelőtt, hogy azt kivenné a portfóliójából (vagy beállított automatikus eszközvásárlási stop bekövetkezik, ezért a stratégiája megáll), a profit 5%-a (ebben az esetben 100 $) a stratégia tulajdonosát illeti.
Ön 10 000 $-t fektet be egy stratégiába, ami 2000 $ jövedelmet termelt, de nem hagyja abba a stratégia követését. Következő hónapban az eszközeinek értéke 9500 $-ra esik (vagy az engedélyezett veszteségig, és emiatt a stratégia automatikusan leáll). Ebben az esetben ha a stratégia kezdetben termelt is jövedelmet, de később veszteséget okozott, vagy leállt, Ön nem fizet teljesítménytől függő díjat.

Nem számolunk fel semmilyen díjat az elektronikus banki átutalások után, zonban tájékoztatjuk, hogy a tranzakciót a bankja megterhelheti. A bankkártyás/hitelkártyás tranzakciókat a kártya kibocsátójától függő díjak terhelhetik; az FxPro emellett 1,6% -os díjat számít fel a bankkártyás/hitelkártyás tranzakciókért. A PayPal-en keresztüli tranzakciókra a PayPal díjszabása vonatkozik, ezekért a díjat a PayPal megbízásából az FxPro vonja le. A díjak részleteit itt találja. A Neteller, Skrill (Moneybookers), mPay/Netbanx és WebMoney jelenleg nem számít fel díjat a be - és kifizetésekért, ezekért a szolgáltatásokért az FxPro sem számít fel díjat. A MonetaRU és a CashU feltöltéseket és kifizetéseket 4%-os illetve 4,5%-os díjak terhelik.

Üdvözöljük az FxPro élő Chaten Miben segíthetek Önnek?