Továbbá részletes betekintést nyerhet minden létező stratégiánkba a Strategies menüpont alatt, a kiválasztott stratégiára való kattintással. Ez egy mély betekintést nyújt a kiválasztott stratégiába.

Megtekintheti továbbá a stratégiák teljes visszamérési (back-test) eredményeit is. Hogy elérje őket, csupán kattintson a View opcióra a Strategies listában.

Tekintse meg az  adott napi, 7 napos, 30 napos és a kezdetektől mért teljesítmény statisztikákat. Megmutatják mennyire volt nyereséges vagy veszteséges egy adott stratégia a befektetők számára. Legyen figyelemmel továbbá a Maximum DD (lehívás) százalékára; ez a legnagyobb tőke visszaesést jelzi, százalékban, amit az adott stratégia megélt.

Pandora
Döntse el mennyit hajlandó belefektetni
Válassza ki, hogy szeretné-e használni az arányszorzót
Állítsa be a Strategy Max Loss%-t (1-30%)
 

Ez a mennyiség az a szabad tőke mennyiség amelyet kész befektetni egy bizonyos stratégiába.

Az arányszorzó lehetővé teszi, hogy megnövelje a rizikóját a befektetett összeg többszörözésével a vezető juttatási összeggel összehasonlításban. Ha 0-en áll a mutató, az megegyezik a többszöröző használaton kívül hagyásával

A Strategy Max Loss% beállítható 1 és 30 % között, hogy meghatározza mennyit hajlandó veszíteni mielőtt stratégiája automatikusan leáll. Mikor vesztesége eléri az ön által beállított százalékot, automatikusan bezárul.

 
Pandora
Állítsa be a Trailing Stop (Equity)%-t(1-50%)
Állítsa be a Profit Trigger Point-ot (0-100%)
Kattintson a mentés gombra
 

A Trailing Equity Stop lehetővé teszi, hogy profitjait előre meghatározott szinten leszabályozza, annak érdekében hogy portfólióját ne kövessék nyomon. 1-től 50%-ig között beállítható.

A Profit Trigger Point úgy működik mint egy Take Profit parancs, bezárja a megadott stratégiát és biztosítja a profitot ha elérik az ön által előre megadott szintet.

Miután meghatározta tőkéjét és beállította a rizikó-beállításokat kattintson a mentés gombra. A stratégia automatikusan elkezd az ön nevében kereskedni.

Ön most elkezdte lemásolni az FxPro Pandora stratégiát. 

A stratégiát sikeresen lemásolta. Megtekintheti a lemásolt stratégiák között a Portfolio fülre kattintva.

Ezen ellenőrző eszközök működése az FxPro saját rizikó irányelvei fölött állnak, melyek tiszteletben tartására a társaság kötelezi vezetőit, így adva nagyobb kontrollt ügyfeleinek saját portfóliói fölött.

Üdvözöljük az FxPro élő Chaten Miben segíthetek Önnek?